Serem zona 1: si dialoguem i negociem, avancem!

EEF34CC4-3289-4829-9B9E-FCB1A4809E0A

Sant Vicenç i 17 municipis metropolitans més entrarem a la zona 1 a partir de l’1 de gener del 2019.
Tots i totes ho celebrem perquè tots i totes ho hem lluitat.
Es tractava d’una reivindicació històrica que finalment serà una realitat: entre tots i totes ho hem aconseguit!

L’acord entre l’Àrea Metropoliana (qui té la competència), la Generalitat (ATM) i els Ajuntaments va acabar de concretar-se ahir, quan es va fer pública la notícia que finalment tots els municipis de la zona 2 passaran a la zona 1 el proper dia 1 de gener de 2019 a canvi del pagament d’un nou impost que es carregarà durant el segon semestre del 2019.

Els municipis afectats per aquesta mesura serem:  Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Begues, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

 

Des del PSC de Sant Vicenç dels Horts, a la nostra revista (L’Altaveu del mes de juliol de l’any passat) ja vam avançar que les negociacions estaven molt avançades i que només calia rematar la feina:

A125225A-E906-4396-94B4-44B2ED076A12

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.