Primera edició del Premi Carme Chacón – Sant Vicenç dels Horts

Volem premiar alguna persona, trajectòria, iniciativa concret o entitat en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

 

6DBA9ADB-D8F5-447D-86D5-C567F12BDD22La Carme Chacón va ser una dona capaç de trencar molts límits i mots estereotips: va tenir una extraordinària trajectòria política i professional (arribant a ser ministra d’habitatge i de defensa als governs de José Luis Rodríguez Zapatero), vicepresidenta del Congrés dels Diputats, professora universitària…

La Carme Chacón va trencar tots els sostres de vidre que se li van posar pel davant.

 

Des del PSC de Sant Vicenç dels Horts volem reconèixer aquesta exemplar trajectòria i volem que el nom de la Carme Chacón estigui present als nous premis que posarem en marxa per premiar persones, accions o trajectòries que hagin estat rellevants en l’àmbit de la igualtat entre dones i homes.

 

Aquest any 2018 celebrarem el “Premi  Carme Chacón – Sant Vicenç dels Horts”, commemorant el primer aniversari de la seva mort, però la intenció de l’Agrupació Socialista de Sant Vicenç és que a partir de l’any 2019 passi a formar part de les activitats organitzades en torn del 8 de març.

 

Dates:

del 15 al 30 d’abril, presentació de les candidatures (abast comarca). Caldrà enviar un Mail (santvicencdelshorts@socialistes.cat o svh@socialistes.cat) amb el nom de la persona, entitat o iniciativa que es vol premiar i una breu explicació dels motius (sempre relacionats amb alguna acció, proposta, iniciativa… vinculada a la igualtat entre dones i homes)

▶ La primera setmana de maig: reunió i decisió del jurat

dijous 31 de maig: acte d’entrega del “ Premi Carme Chacón – Sant Vicenç dels Horts”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.