Amb humilitat, però també amb convicció, seguim treballant · Con humildad, pero también con convicción, seguimos trabajando

Estimat company, estimada companya

El 2017 ha estat un any llarg i molt complex en quant a activitat política: vam començar l’any ficats de ple en les eleccions primàries del PSOE, que van acabar restituint Pedro Sánchez com a Secretari General, i l’hem acabat amb unes noves eleccions al Parlament de Catalunya.

El PSC segueix treballant en defensa de la convivència i posant per sobre de tot els nostres valors de llibertat, d’igualtat, de solidaritat i de fraternitat. Aquestes són les nostres senyes d’identitat i no hem de renunciar-hi.
A Sant Vicenç dels Horts també. Amb humilitat, però també amb convicció, seguim treballant.

El Grup Municipal a l’Ajuntament, fent oposició, controlant el govern municipal i fent propostes que ajudin a millorar la vida de la ciutadania de Sant Vicenç.

La Comissió Executiva, treballant en el projecte socialista tant de present com de futur, intentant construir un nou model de partit, més obert, més transparent i més connectat amb la realitat.
Durant el 2018 necessitarem a tota la família socialista forta i unida per a fer front a tots els reptes que tenim per davant.

Una forta abraçada i feliç 2018 a tots i a totes.

Miguel Comino

Primer Secretari PSC Sant Vicenç dels Horts

 

Feliç 2018 Feliz 2018

 

Querido compañero, querida compañera

El 2017 ha sido un año muy largo y muy complejo en cuanto a actividad política: empezamos el año metidos de lleno en las elecciones primarias del PSOE, que acabaron restituyendo a Pedro Sánchez como Secretario General, y lo hemos acabado con unas nuevas elecciones al Parlament de Catalunya.

El PSC sigue trabajando en la defensa de la convivencia y poniendo por encima de todo nuestros valores de libertad, de igualdad, de solidaridad y de fraternidad. Esas son nuestras señas de identidad y no debemos renunciar a ellas.
En Sant Vicenç dels Horts también. Con humildad, pero también con convicción seguimos trabajando.

El Grupo Municipal en el Ayuntamiento, haciendo oposición, controlando al gobierno municipal y haciendo propuestas que ayuden a mejorar la vida de la ciudadanía de Sant Vicenç.

La Comisión Ejecutiva, trabajando en el proyecto socialista tanto para el presente como para el futuro, intentando construir un nuevo modelo de partido, más abierto, más transparente y más conectado con la realidad. 

Durante el 2018 vamos a necesitar a toda la familia socialista fuerte y unida para hacer frente a todos los retos que tenemos por delante.

Un fuerte abrazo y feliz 2018 a todos y a todas.

 

Miguel Comino

Primer Secretari PSC Sant Vicenç dels Horts

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.