Denunciem davant la Junta Electoral les pràctiques abusives i partidistes de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

Avui, 9 de desembre de 2017, després d’haver intentat parlar d’aquest tema amb l’equip de govern municipal (fins i tot hem demanat, sense èxit, la convocatòria d’una junta de portaveus) i amb la intenció de garantir la neutralitat de la institució de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts davant les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre, ens hem vist obligats a presentar una impugnació davant la Junta Electoral per denunciar algunes pràctiques que considerem abusives i partidistes.

IMG_7228

Al document presentat (que podeu llegir aquí) fem referència tant a algunes publicacions fetes des de les xarxes socials de l’Ajuntament, com a l’existència d’una pancarta penjada al balcó de l’Ajuntament amb la frase “llibertat presos polítics”.

La institució de l’Ajuntament és de tots els vicentins i les vicentines i no pot estar al servei d’una causa partidista i menys en període electoral.

Aquí teniu algunes de les imatges que hem aportat a la nostra denúncia:

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.