Miguel Comino, nou primer secretari del PSC de Sant Vicenç dels Horts

A l’assemblea celebrada dilluns dia 16 de gener també es va aprovar per unanimitat la gestió de l’executiva sortint i es escollir la nova Comissió Executiva Local.

miguel-comino-nou-primer-secretari-psc-sant-vicenc-dels-horts

L’assemblea socialista celebrada el passat dilluns dia 16 de gener va suposar l’inici d’una nova etapa pel PSC de Sant Vicenç dels Horts.

Un cop aprovada (per unanimitat) la gestió de la Comissió Executiva sortint, Miguel Comino va presentar la seva candidatura per ser escollit nou primer secretari.

En la seva intervenció, Comino va posar en valor la feina feta pels companys i companyes que “han dirigit amb molt d’encert el projecte socialista a Sant Vicenç dels Horts en un moment i en unes circumstàncies molt complexes”.

A continuació va explicar les línies bàsiques del nou projecte, “basat en treballar amb l’objectiu de fer créixer el projecte socialista a Sant Vicenç dels Horts”.

La feina de la nova Comissió Executiva estarà dividida en dos àmbits: orgànic i municipal. “Necessitem una Executiva que treballi per dinamitzar l’Agrupació Socialista de Sant Vicenç, formar la militància, fer activitats i generar espais de reflexió col·lectiva, debat i diàleg”. A més a més, Miguel Comino també va parlar del paper fonamental que ha de jugar el socialisme vicentí en la reconstrucció del projecte socialista català i espanyol.

Per una altra banda, Comino també va mostrar-se decidit a “obrir el partit a la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts” i va parlar de la “necessitat de reconnectar amb els vicentins i les vicentines” a través d’un nou projecte de confluència ciutadana que ha de servir per reelaborar el projecte socialista a Sant Vicenç conjuntament amb la societat civil: “ens hem d’acostumar a veure el PSC al costat de gent que no són del PSC, però que comparteixen amb nosaltres les mateixes preocupacions; ens hem d’acostumar a caminar amb altres que no pensen exactament igual que nosaltres, però amb qui compartim l’esperança i els anhels d’una societat millor, més justa i igualitària”.

 

La nova Comissió Executiva del PSC de Sant Vicenç dels Horts va rebre el suport pràcticament unànim de l’Assemblea, amb un sol vot en blanc després d’una votació secreta en urna.

 

La nova Comissió Executiva està formada per:

Miguel Comino: primer secretari

Aurora García: presidenta

Xavi Gómez: secretaria d’organització i finances

Mireia Vergés: secretaria d’igualtat i polítiques públiques

Juan Ramon Torres: secretaria de formació i educació

Teresa Comino: secretaria d’economia local i ocupació

Isidre Bautista: secretaria de comunicació i participació

Òscar Comabasosa: secretaria de medi ambient i espai públic

Chari Fernández: vocal

Miguel Morales: vocal

Trinitat Capdevila: vocal

Jordi Campmany: vocal

 

A més, participaran a la Comissió Executiva Local tant les persones responsables de la Joventut Socialista de Sant Vicenç dels Horts, com del Projecte de la Confluència Ciutadana.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.