Proposem no penjar cartells electorals a Sant Vicenç dels Horts de cara al 26 de juny

no banderoles

El PSC ha adreçat una proposta a la resta de partits demanant una campanya sense publicitat exterior i centrada en la proximitat.

 

El fracàs de les negociacions ens ha portat a una repetició de les eleccions generals. El 26 de juny la ciutadania serà novament citada a les urnes.

Des del PSC de Sant Vicenç dels Horts pensem que hem perdut una bona oportunitat per forçar un canvi de govern i començar a fer les polítiques reformistes i progressistes que els ciutadans i les ciutadanes necessitem.

Al marge  de l’oportunitat perduda, pensem que la ciutadania no ha de ser responsable del fracàs de les negociacions i que no caldria repetir la campanya electoral, tenint en compte que fa poc més de dos mesos que en vam tenir una.

És per això que hem demanat a tots els partits polítics de Sant Vicenç dels Horts eliminar de la campanya electoral tota la publicitat exterior (cartells, banderoles i pancartes) i centrar-nos en una campanya de proximitat i de petit format.

Esperem que hi hagi un acord de tots els partits vicentins.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.