Preguntem al govern per les places públiques de residència de la gent gran de Sant Vicenç dels Horts

IMG-20160503-WA0015

Ja fa més de tres anys i mig que el govern municipal dirigit per Oriol Junqueras va canviar la ubicació dels terrenys reservats per a la construcció de la residència i va comunicar que aquest equipament, altament reivindicat a Sant Vicenç dels Horts, podria estar en funcionament a finals de 2014.

La realitat és ben diferent i, a hores d’ara, ni s’han iniciat els tràmits per a la construcció de la residència, ni està clar que la Generalitat de Catalunya tingui pensat concertar noves places al nostre municipi.

Davant aquesta situació i a petició del PSC de Sant Vicenç dels Horts, els diputats socialistes Eva Martínez i Raúl Moreno, han registrat dues preguntes al Govern de Catalunya:

  • Quantes places concertades hi ha actualment a les residències per a la gent gran a Sant Vicenç dels Horts?
  • Té previst el Govern concertar noves places de residència per a la gent gran a Sant Vicenç dels Horts en els propers mesos?

Des del PSC seguim de prop aquest tema i continuem compromesos amb la necessitat de construir una residència per a la gent gran que compti amb un alt número de places públiques. Per això hem presentat aquestes preguntes per tal que el Govern de Catalunya contesti per escrit i no continuï deixant de banda aquesta necessitat tant urgent pels nostres ciutadans i ciutadanes.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.